Verzend- en retourbeleid van Glitz&Glam

Verzending: Bij Glitz&Glam bieden wij verzending binnen Nederland en België. We streven ernaar om uw bestelling binnen 2-5 werkdagen na ontvangst van uw betaling te leveren. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en de grootte van uw bestelling en worden weergegeven tijdens het afrekenen. Bestellingen boven €50 worden gratis verzonden.

Retouren: We willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij Glitz&Glam. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u het product binnen vijf dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling van de aankoopprijs. Neem contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon om een retourzending aan te vragen. Zorg ervoor dat het product in de originele staat en verpakking wordt geretourneerd en dat alle accessoires en documentatie bij het product worden geleverd.

Retourkosten: Als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, vergoeden wij de verzendkosten en het aankoopbedrag van het product. Als u het product om een andere reden retourneert, zijn de retourkosten voor uw rekening.

Garantie: Als u een defect product ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen en, indien nodig, een vervangend product te leveren.

Als u vragen heeft over ons verzend- en retourbeleid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Het team van Glitz&Glam.