Politica de privacidade

Onze online schoonheidswinkel respecteert de privacy van onze klanten en begrijpt hoe belangrijk het is om persoonlijke informatie te beschermen. Daarom hebben we dit privacybeleid opgesteld om uit te leggen hoe we persoonlijke informatie over onze klanten verzamelen, gebruiken, opslaan en delen.

Verzameling van persoonlijke informatie

We verzamelen persoonlijke informatie van onze klanten op verschillende manieren, bijvoorbeeld wanneer ze zich registreren op onze site, een aankoop doen, een formulier invullen of zich abonneren op onze mailinglijst. De verzamelde persoonlijke informatie omvat, maar is niet beperkt tot: naam, e-mailadres, verzendadres, telefoonnummer en betalingsinformatie.

Gebruik van persoonlijke informatie

We gebruiken de verzamelde persoonlijke informatie om onze klanten een efficiëntere en persoonlijkere service te bieden. Dit omvat: orderverwerking, levering van producten, klantenservice, het sturen van aanbiedingen en updates over onze producten.

Opslag van persoonlijke informatie

We slaan de persoonlijke informatie van onze klanten veilig op, waarbij we passende beveiligingsmaatregelen gebruiken om te beschermen tegen ongeoorloofde toegang of openbaarmaking.

Delen van persoonlijke informatie

We zullen de persoonlijke informatie van onze klanten niet verkopen, verhuren of delen met derden, behalve als dat nodig is om een ​​specifiek product of een specifieke dienst te leveren, of zoals vereist door de wet.

Toegang tot en controle van persoonlijke informatie

Klanten hebben het recht op toegang tot en controle over hun persoonlijke gegevens. Als een klant zijn persoonlijke gegevens wil bijwerken of verwijderen, kan hij dit doen door contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Wijzigingen in het privacybeleid

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen en zullen de wijzigingen op onze website plaatsen. Het is de verantwoordelijkheid van onze klanten om te beoordelen